fbpx
+31(0)70 - 737 12 15 info@escaperoomrijswijk.nl

AN UNFORGETTABLE NIGHT… A COMPLETE DISASTER…

Een feestje met je beste vrienden en vriendinnen… Een avond om niet te vergeten, dit wordt jullie avond… Je wordt wakker in een huis, een vreemd huis en een vreselijke bende. Je hebt geen idee wat je gedaan hebt en wat je hier in vredesnaam doet. Een ding is duidelijk, in deze hilarische kamer wordt het een race tegen de klok om al je herinneringen terug te krijgen en daardoor te ontsnappen. Lukt het nu jouw team gecrasht is na een bizar feest. Trouwens, is iedereen er wel…. 1, 2, 3……

Belangrijke informatie

Voor the Hangover geldt een minimumleeftijd van 12 jaar.

Bovendien geldt een maximum aantal spelers van 6 personen. Dit is op last van de brandweer.

Wil je met meer spelers komen spelen, dan zal je de kamers naast elkaar moeten boeken. Aan het maximum per kamer kunnen we niets veranderen maar heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Let op:

The Hangover speel je op onze nieuwe locatie aan de Diepenhorstlaan 11c, Rijswijk. Onze oude en onze nieuwe locatie liggen hemelsbreed 500 meter uit elkaar.

Kosten voor the Hangover

Op maandag tot en met donderdag
€ 100,- per spel

Op vrijdag, zaterdag en zondag
€ 110,- per spel

De reservering van the Hangover betaal je direct online via iDeal of je Credit Card. Wil je op locatie eventueel iets drinken of eten, dan kun je afrekenen via PIN of contant.