fbpx

We zijn er bijna! We mogen bijna open. Helaas gaan we 1 juni niet redden, maar we zijn wel in gesprek met Gemeente Rijswijk over de voorwaarden waaronder we weer open kunnen.

Bij ons kan je het zo gek niet bedenken

Er is van alles mogelijk

Naast het spelen van escape rooms bieden wij ook de mogelijkheid om andere dingen bij ons te doen! Wat te denken van een pubquiz? Een lunch, borrel, diner, vergaderen, workshops of een volledig verzorgd teamuitje? Allemaal mogelijk!

Klik hieronder op een onderwerp en lees meer!

Andere spellen of vermaak:

Bordspellen

Kom je met een grotere groep, dan hoeven degenen, die moeten wachten in onze stoere ontvangstruimte zich niet te vervelen. Naast de mogelijkheid om wat te drinken en bijvoorbeeld chips te bestellen, hebben we ook tal van bordspellen beschikbaar.

Opslaan

Pubquiz

Wil je een uitgebreid en compleet uitje hebben die wat langer duurt dan een uur? Wij kunnen het uitbreiden met een pub-quiz. Ideaal als je een grote groep hebt en je op elkaar moet wachten. We zorgen voor een quizmaster en de score formulieren, zorgen jullie voor de goede antwoorden?

Voor € 65 met groep van maximaal 10 personen.

Overige mogelijkheden

Cadeaukaarten

Wil je iemand een stoer cadeau geven?
Dat kan je nu doen met een van onze cadeaukaarten!
Ze zijn makkelijk en vanaf € 25,- euro te bestellen en supergaaf om te krijgen, want er is dan geen ontsnappen meer aan!

Bekijk de pagina met alle cadeaukaarten en reken ze direct af!

Lunch / Borrel

Al vanaf 5 personen kun je door ons een heerlijke lunch laten verzorgen op onze locatie. Voor- of nadat je een Escape Room gespeeld hebt, kun je geniet van heerlijk belegde broodjes, verse jus en melk en nog veel meer.

Mocht je wat later op de dag willen ontsnappen, dan kunnen wij ook een borrel verzorgen.

Met een hapje en een drankje kun je met je groep geestelijk voorbereiden op wat komen gaat of vol enthousiasme verwerken wat er het afgelopen uur allemaal gebeurd is.

Neem voor beiden contact met ons op voor de mogelijkheden.

Diner

Voor een overheerlijk diner hebben wij een partnerschap met Herberg van Ouds ’t Nest, ook gevestigd in Rijswijk, op 5 minuten met de auto en 10 minuten met de fiets.

Voor iedere groep is het mogelijk om na afloop van of voor het spelen van een Escape Room gebruik te maken van het speciale Escape Room arrangement bij Herberg van Ouds ’t Nest.

Neem voor alle zekerheid altijd even contact met ons op, zodat we het optimaal kunnen voorbereiden.

Workshops

In samenwerking met onze partner ZakelijkeTrainer.nl is het mogelijk om het nuttige met het aangename te combineren.

In overleg met u wordt een passend programma opgesteld, waarin 1 van de workshops van ZakelijkeTrainer.nl centraal zal staan en het spelen van een van onze Escape Rooms zal daar een belangrijk onderdeel in zijn.

Teamuitje

Ben je op zoek naar een teamuitje met inhoud? Dan ben je bij ons zeker aan het goede adres. Voor groepen vanaf 6 personen kunnen wij al in overleg een leuk programma in elkaar zetten.

Zijn jullie met meer dan 6 personen, dan kunnen jullie tegelijk een verschillende Escape Room spelen, waarna jullie weer samenkomen in onze ontvangstruimte. Willen jullie er een wedstrijdelement in verwerken, dan kunnen jullie ook dezelfde Escape Room vlak achter elkaar spelen, zodat de ontsnappingstijden vergeleken kunnen worden. Standaard hebben wij per groep, per spel 2 uur de tijd ingeruimd. In jullie geval zouden we deze tijd kunnen verkorten tot 1 uur 15 minuten.