fbpx
+31(0)70 - 737 12 15 info@escaperoomrijswijk.nl

Covid-19

Op dit moment zitten we met ons land in een zeer rare en onzekere periode. Ook voor ons is dit een zware tijd, maar we zijn erg blij dat we nog open kunnen blijven. Dit vraagt helaas wel wat aanpassingen en maatregelen.

Ondanks deze maatregelen hebben we ervoor kunnen zorgen dat onderstaande maatregelen geen invloed zullen hebben op jullie ervaring in de escape room en kunnen we niet wachten tot we jullie kunnen ontvangen in één van onze escape rooms.

Voor wie zijn jullie geopend?

Wij zijn geopend voor groepen van maximaal 4 personen die niet uit hetzelfde huishouden komen. Kom je wel uit hetzelfde huishouden, dan geldt er een maximum van 6 personen. We vertrouwen hier op het gezond verstand en de eerlijkheid van onze gasten.

Moeten we een mondkapje op in jullie escape room?

Ondanks dat we ons enorm goed kunnen voorstellen dat een mondkapje onwijs irritant kan zijn, komen we er met de huidige maatregelen helaas niet onderuit om een mondkapje te verplichten in onze openbare ruimte en onze escape rooms. Daarom is het dragen van het mondkapje verplicht vanaf het moment dat je met je groep binnenkomt. Het aanwezige personeel zal ook met een mondkapje aan het werk zijn.

Onze ervaring is echter wel dat je het mondkapje tijdens een van onze escape games snel weer zal vergeten en het niet afdoet aan de ervaring.

Welke hygiene maatregelen hebben jullie genomen?

  • Iedereen die binnenkomt bij escape room Rijswijk krijgt een aantal gezondheidsvragen. Zodat we zeker weten dat iedereen in een veilige omgeving kan escapen
  • Bij binnenkomst zal iedereen zijn of haar handen moeten desinfecteren.
  • We desinfecteren alle contactpunten tussen iedere groep in de ontvangstruimte
  • We desinfecteren de hele escape rooms tussen de groepen in.
  • We zorgen dat de verschillende groepen gescheiden in onze ontvangstruimte zitten.

Heeft u relevante gezondheidsklachten?

Heeft u neusverkoudheid? Last van droge hoest of koorts? Hoewel we het vervelend vinden, vragen we u om op een ander moment terug te komen. Dit om te zorgen dat de overige deelnemers in een veilige omgeving kunnen escapen. We verzetten de boeking graag kosteloos of schrijven een tegoedbon voor u uit. Deze kunt u op een gewenst tijdsstip alsnog gebruiken en is oneindig geldig

Is er nog horeca beschikbaar?

De horeca is weer geopend, je kan genieten van een drankje in onze ontvangstruimte! Binnenkort presenteren we ook lekkere hapjes die genuttigd kunnen worden.

Staat je vraag er niet tussen?