fbpx
+31(0)70 - 737 12 15 info@escaperoomrijswijk.nl

Covid-19

Op dit moment zitten we met ons land in een zeer rare en onzekere periode. Ook voor ons is dit een zware tijd, maar we zijn erg blij dat we nog open kunnen blijven. Dit vraagt helaas wel wat aanpassingen en maatregelen.

Ondanks deze maatregelen hebben we ervoor kunnen zorgen dat onderstaande maatregelen geen invloed zullen hebben op jullie ervaring in de escape room en kunnen we niet wachten tot we jullie kunnen ontvangen in één van onze escape rooms.

Voor wie zijn jullie geopend?

Op dit moment zijn er geen beperkende maatregelen omtrent de groepsgrootte van het team. Daarom is de standaard groepsgrootte van maximaal 6 personen nu van toepassing. Heb je klachten zoals verkoudheid, koorts of droge hoest, dan vragen we je om thuis te blijven.

Moeten we een QR code laten zien bij het spelen van een escape room

Nee dit is niet verplicht voor escape rooms omdat wij onder een doorstroomlocatie vallen. Het zou kunnen zijn dat het straks wel verplicht wordt.

Moeten we een mondmasker dragen bij Escape Room Rijswijk

Het is op dit moment verplicht een mondmaskers te dragen in de publieke ruimtes (ontvangstruimte en WC). In de kamer is dat niet noodzakelijk.

Heeft u relevante gezondheidsklachten?

Heb je neusverkoudheid? Last van droge hoest of koorts? Hoewel we het vervelend vinden, vragen we je om op een ander moment terug te komen. Dit om te zorgen dat de overige deelnemers in een veilige omgeving kunnen escapen. We verzetten de boeking graag kosteloos of schrijven een tegoedbon voor je uit. Deze kan je op een gewenst tijdsstip alsnog gebruiken en is oneindig geldig

Hoe gaan jullie om met annuleren?

Wilt je de afspraak annuleren? Omdat COVID 19 weer sterk om zich heen slaat, betalen we op dit moment geen boekingen terug. We verzetten jouw boeking graag naar een ander moment of schrijven een cadeaubon uit. Deze kan je op elk gewenst moment inzetten en is voor onbepaalde tijd geldig.

 

Staat je vraag er niet tussen?